Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Seminar Online Transformational in care descoperi cum sa te eliberezi de suferintele din trecut legate de neiertare care iti afecteaza experientele de viata din prezent. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Seminar: 4h 10min
► Valabilitate: Inregistrarea seminarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Una dintre cauzele de baza ale emotiilor negative este Inabilitatea de A IERTA, atat pe noi insine cat si pe cei cu care am interactionat inca din copilarie si care ne-au ranit in vreun fel. Acestia pot fi: parintii sau cei care ne-au crescut, educatorii si profesorii, colegii, partenerii din relatiile de cuplu, rudele, evenimentele dureroase din viata etc.

Aceasta neiertare ne impiedica sa ne gasim Linistea, Bucuria si Pacea Interioara fiind unul dintre cele mai puternice „ziduri” autolimitative pe care il avem de eliminat pe Calea noastra spre Fericire.

Iertarea reprezinta o Etapa de Evolutie prin care, nu doar orice cautator spiritual, ci orice fiinta umana este necesar sa treaca, avand deplina sinceritate. Aceasta etapa nu poate fi evitata sau ocolita, sarita sau neglijata. Cel mult poate fi amanata, insa nu fara consecinte neplacute, deoarece fiecare zi care trece fara Iertare ne indeparteaza de sanatate, de longevitate, de pace sufleteasca, de bucurie, de armonie in relatiile cu cei din jur, de bunastare si de adevarata fericire.

In cadrul acestui Seminar vei descoperi:

  • Invaturi despre Iertare ca Metoda Profunda si Transformatoare pentru orice om care are aspiratia de trai impacat sufleteste si de a evolua
  • Cum sa treci de la neiertare la Iertare
  • Cum sa te ierti pe tine insuti pentru a-i putea ierta pe ceilalti si situatiile care ti-au produs suferinta
  • Meditatie Terapeutica de Vindecare Profunda: Meditatia Iertarii
  • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

Invataturile despre Iertare pe care le vei descoperi in cadrul acestui Seminar Online Transformational te vor ajuta sa vindeci si sa dizolvi blocajele emotionale, sa te eliberezi de suferintele din trecut, pentru a trai cu adevarat Liber! Iertarea te transforma pe loc!

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Invataturile transmise atat de clar de maestrul Gabriel mi-au schimbat viata! Acest curs, m-a ajutat sa cer iertare soacrei mele pentru relatia conflictuala, avuta in ultimii 4 ani! A face pace in ultimile zile ale vietii unui om apropiat, a reprezentat o eliberare extraordinara, atat pentru mine cat si pentru ea, evitand vinovatia care m-ar fi marcat! Voi continua sa practic invataturile transmise, pe parcursul intregii mele vieti! Recunostinta Maestre Gabriel!”
Elena C.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„A fost un privilegiu sa particip la acest curs si nu am cuvinte sa-mi exprim recunostinta fata de acest Om Minunat care mi-a schimbat viata benefic. Maestrul Gabriel Manolache, prin daruirea, blandetea si rabdarea cu care ne-a transmis aceste nepretuite invataturi autentice si practici mi-a adus o imensa claritate si incredere in viata. O calatorie extraordinara in care m-am redescoperit, mi-am recapatat increderea in mine, am aflat cine sunt eu cea autentica, fara tipare si limitari. O atmosfera si o energie de grup minunata. Multumesc cu recunostinta!”
Camelia Marcu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumiri din inima, maestre, pentru claritatea si blandetea felului in care (ne) dati mai departe invataturile esentiale si o perspectiva diferita asupra a tot ce experimentam intru obtinerea unei vieti implinite, fericite! Multumesc si pentru exemplul viu care sunteti, aratand astfel ca e posbila calea catre eliminarea suferintei prin vigilenta maxima asupra propriilor noastre actiuni si alinierea lor, de la gand, la vorba si fapta. Recunostinta, maestre!”
Elena Burlec

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare seminar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita seminarul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏