Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Seminar Online Transformational in care descoperi cum sa integrezi Dimensiunea Vietii Spirituale in Viata ta Cotidiana. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Seminar: 3h 20 min
► Valabilitate: Inregistrarea seminarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata.
 

───────༺༻───────

Foarte multi oameni sunt interesati in mod sincer de Viata lor Spirituala si de Evolutia lor. Pentru aceasta ei cumpara carti spirituale, merg la seminarii, se inscriu la cursuri, se roaga, mediteaza, isi fac noi cunostinte care sunt din directia aceasta.

Provocarea apare insa atunci cand trebuie sa aplici ceea ce ai descoperit in viata ta obisnuita, materiala, in care ai anumite nevoi care trebuie implinite, este necesar sa mergi la job, ai anumite responsabilitati de indeplinit in societate, cei cu care interactionezi au interese diferite, uneori cei din familie nu te inteleg, etc. 

Si apare intrebarea: „Cum sa Impaci Viata Spirituala cu Viata Materiala?”

In plus, unii devin ingrijorati, tot observand ca actiunile si preocuparile lor conduc adesea la stari de nemultumire, iritabilitate, frustrare in cei din jur si uneori se poate ajunge chiar la deteriorarea relatiilor, mai ales cu cei din propria familie.

Aspectele acestea aparent contradictorii ale existentei noastre – Viata Materiala si Viata Spirituala – reprezinta unele dintre cele mai mari provocari pentru omul care are o aspiratie sincera si benefica de a-si imbunatati Viata prin Autoeducare, prin Ridicarea Nivelului Propriu de Cunoastere.

In cadrul acestui Seminar Online vei descoperi:

  • Dimensiunea Spirituala Integrata a Vietii
  • Aspectul Transcendent si cel Manifestat
  • Obstacole de Evitat in Abordarea Vietii Spirituale pentru Omul care are Aspiratia de Trai Impacat Sufleteste si de a Evolua
  • Recomandari Practice pentru a Impaca Viata Spirituala si Viata Materiala
  • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Cred ca sunt cele mai sintetice si totusi profunde lectii la care am participat, si nu ma pot plange ca nu am facut cursuri la viata mea, in multe domenii si cu diverse teme. Am luat notite la curs, apoi am reascultat cursurile si am luat notite mai atent, si apoi simti ca iti vine sa imparti notitele in secvente mici, pe care sa le reiei si sa te straduiesti sa le integrezi. Si nu este vorba deloc de cuvinte complicate sau expresii neauzite, dimpotriva sunt cuvinte simple, propozitii cu sens, dar cu inteles atat de profund si de simplu si curat incat nu o data m-am simtit zambind auzind anumite propozitii, si nu pentru ca erau glume, ci de bucuria “regasirii” acestor adevaruri initiale, primordiale, universale. As putea spune intr-o singura propozitie despre ce sunt aceste cursuri pentru mine, la ce ma ajuta, ca sa nu ma mai intind cu vorbe prea multe: TOTUL CAPATA SENS!” ~ Dana Stupar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Cred ca cel mai bun mod de predare si prezentare dintre toate cursurile online de acest gen este cel al maestrului Gabriel Manolache! De aceea, intelegem, practicam si avem rezultate atat de bune! Totul este clar, bine explicat si bine pus in mintea si sufletul fiecarui elev. Ma inclin cu recunostinta Maestrului si invatatorilor lui! Namaste!” ~  Madalina Dediu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Sunt foarte bucuros și recunoscător ca am luat parte și la acest curs minunat, recunosc si mărturisesc ca dupa participarea la acest curs am obtinut mult mai multă claritate și încredere. Multumesc din suflet Maestrului Gabriel pentru toată învățătura autentica care ne învață cum sa fim mai responsabili in acțiunile făcute de zi cu zi pentru a trăi mai bine și mai fericiti cu noi și cu toți ceilalți. Multă sănătate și fericire Maestrului Gabriel și tuturor cursanților!” ~ Tony Roman

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare seminar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita seminarul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Cum sa readuci Bucuria in Viata ta

100 EUR

Cum sa scapi de mentalitatea de victima