Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Webinar Online de Meditatie si Invataturi Autentice cu tema: „Activarea Energiei Interioare”! 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3h 30 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Lipsa de energie ne poate afecta negativ rezultatele de viata in multe feluri, deoarece Energia este absolut necesara pentru a desfasura TOATE Procesele Vietii.

Webinarul are in prim-plan o Meditatie Terapeutica ghidata, numita: Meditatia Corpului Energetic, conceputa ca o modalitate de Crestere a Energiei de la Nivelul Corpului. Aceasta tehnica deschide drumul spre perceptia propriului corp energetic si conectarea constienta la resursele acestuia. 

Cu cat nivelul de energie este mai mare, cu atat corpul are mai multa vitalitate si sanatate.

Cu cat ai mai multa vitalitate, cu atat te simti mai bine si cu atat iti vei putea folosi mai benefic resursele interioare, pentru a produce rezultate remarcabile in viata ta si a celor din jur.

In cadrul acestui Webinar vei descoperi:

  • Invataturi Autentice despre Energia Interioara, confirmate de mijloacele stiintifice contemporane;
  • Tehnici de Crestere a Energiei;
  • Metode de Crestere a Starii de Prezenta;
  • Meditatii Terapeutice, cu multiple beneficii pentru toate aspectele fiintei umane: fizic, energetic, emotional, mental si spiritual.
  • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

Alaturi de meditatie, Invataturile Autentice predate in cadrul Webinarului, iti vor deschide Calea catre o intelegere mai clara a Vietii.

Combinatia dintre Meditatie si Invatatura asigura un cadru unic de transmisie a unor semnale subtile transformatoare, de la invatator la cursanti. Efectele benefice ale meditatiei si transmisiei sunt valabile si daca asculti doar inregistrarea.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Ma simt binecuvantata sa il am ca Mentor pe Gabriel Manolache! Este invatatorul care in predarea invataturii autentice, pune suflet, iubire, rabdare, blandete, puritate, generozitate, imparte cu noi din intelepciunea, claritatea si lumina sa obtinute in multi ani de practica.”
~ Luminita

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumesc cu recunostinta pentru invatatura impartasita si starea pe care ne-ati daruit-o. ~ Iulia
 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumesc si sunt profund recunoscatoare pentru a fi din nou in energia dvs. Multumesc Universului pentru aceasta oportunitate si dumneavoastra pentru ca v-am reauzit si m-am mai îmbogățit! .
🙏❤” ~ Tatiana

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc cu recunostinta Maestrului meu drag pentru tot ce am invatat si integrat in viața mea devenind astfel un Om Mai Bun. Mulțumesc cu recunoștință tuturor celor care au ajutat că această cunoaștere să ajungă la mine, colegilor și tuturor vă mulțumesc pentru că ați venit in viața mea.” ~
Violeta

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Recuperarea Energiei Blocate in Trecut

100 EUR

Cum sa ai Incredere in Tine