Pret
150,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Cursul Online Inregistrat „Reinventeaza-ti Viata: Ghidul pentru Valorificarea unui Nou Inceput” nu este doar o Calatorie de dezvoltare personala, ci si un Angajament fata de propria ta Transformare. Alege sa-ti Reinventezi Viata si sa iti Valorifici fiecare Nou Inceput! 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com

DETALII:
► Acesta este un Curs Online inregistrat in format video
► Durata totala a cursului:
2h 20min 
► Valabilitate: Cursul este disponibil in contul tau pentru o perioada de 2 ani de la data achizitionarii.
Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
► Poti urmari Cursul in ritmul propriu, de pe laptop sau telefonul mobil, din confortul casei tale, atunci cand iti permite timpul.

CU CE TE AJUTA ACEST CURS:

Cursul „Reinventeaza-ti Viata: Ghidul pentru Valorificarea unui Nou Inceput” iti ofera Oportunitatea de a explora in profunzime Noile Inceputuri prin care treci in Viata si de a le Valorifica cu Succes.
 
Te voi ghida in aceasta Calatorie Transformatoare, oferindu-ti Instrumentele necesare pentru a face fata Schimbarilor si pentru a le Transforma in Experiente Pozitive si Invataturi Pretioase.
 
Prin intermediul acestui curs, vei invata sa iti cunosti cu adevarat Valorile si Aspiratiile Personale. Vom explora impreuna cum sa transformi aceste aspecte fundamentale ale Fiintei tale in Catalizatori Puternici pentru o Viata Autentica si Implinita. Descoperind Esenta ta Autentica, vei reusi sa faci Alegeri Informate si sa construiesti Un Nou Inceput, alinat cu cine esti si ce poti tu cu adevarat.
 

Cursul Transformational include Recomandari Fundamentale care formeaza un Ghid Practic pentru Construirea unei Vieti Noi. Impreuna, vom explora Tehnici Concrete pentru gestionarea Schimbarilor si Stabilirea Obiectivelor tale. Vei descoperi cum sa Transformi Riscurile in Oportunitati, punand bazele pentru un Viitor pe care tu il controlezi Activ.

Vei avea acces la un Set de Invataturi Pratice pentru Viata ta de Zi cu Zi. Aceste Instrumente te vor insoti in fiecare pas al Calatoriei tale de Transformare, oferindu-ti Suport si Ghidare in momentele Cheie.
 

CE VEI DESCOPERI IN ACEST CURS:

Cursul Online „Reinventeaza-ti Viata: Ghidul pentru Valorificarea unui Nou Inceput” nu este doar un ghid, ci un partener in Calatoria ta de Autodescoperire. Iata ce vei descoperi in acest Curs Transformational: 

1. Modul 1: Cuvant Introductiv
• Incepem cu un cuvant introductiv care te va inspira sa deschizi usa catre oportunitati nelimitate si sa iti descoperi potentialul neexplorat.

2. Modul 2: Cum sa treci de la Ratarea la Valorificarea unui Nou Inceput
• Iti voi dezvalui semnificatia profunda a unui nou inceput si cum acesta poate reprezenta cheia catre o viata mai plina.
• Identificam obstacolele comune care impiedica valorificarea noilor inceputuri si iti prezint cum sa le depasesti.
• Mutarea de baza: Inveti pasii esentiali pentru a evita irosirea sanselor si a face trecerea de la stagnare la crestere.

3. Modul 3: Ce ai de Castigat daca Aplici acest Ghid
• 3 Niveluri de Actiune: Descopera modalitatile practice de a actiona pentru a valorifica un nou inceput.
• Marile Avantaje: Exploreaza beneficiile semnificative ale adoptarii acestui ghid in viata ta.

4. Modul 4: Recomandari Eficace in Valorificarea unui Nou Inceput
• Descoperi cum sa iti creezi propria fericire si sa iti conturezi propriul drum in viata.
• Accepti sa lucrezi cu incredere si rabdare pentru atingerea obiectivelor tale.
• Descoperi influenta pozitiva a alegerii corecte in ceea ce priveste mediul tau de viata.
• Explorezi importanta relatiilor cu ceilalti si modul in care acestea contribuie la dezvoltarea ta.
• Descoperi cea mai usoara metoda de a valorifica un nou inceput, pentru a parcurge frumos aceasta calatorie numita viata.
• Si multe altele!

5. Modul 5: Cuvant de Incheiere
• Incheiem calatoria noastra cu o privire retrospectiva si o deschidere catre viitoarele tale noi inceputuri.
• Vei pleca echipat cu instrumentele si cunostintele necesare pentru a transforma fiecare nou inceput intr-o oportunitate de crestere si implinire personala.

Vei primi din partea mea doar Invataturi Testate si Verificate, care au dat Rezultate la mine si la alti oameni cu care am lucrat in toti acesti ani.

Participarea la acest Curs iti va deschide usa catre Un Nou Nivel de Cunoastere si Evolutie Personala. Vei capata o Intelegere mai Profunda a propriei tale Fiinte si vei primi un Impuls semnificativ in Calatoria ta Continua de Crestere si Dezvoltare Personala. 🙏

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Aproximativ cu 3 ani in urma, directia cursului vietii mele, a viitorului meu se indreptau intr-un sens foarte daunator ei. L-am schimbat cu 180 grade spre o directie mult mai benefica din toate punctele de vedere urmand si practicand cu continuitate si rigurozitate invataturile autentice alaturi de Gabriel ca si mentor alaturi de exemplul lui personal de viata. Aceste invataturi intelepte si foarte practice mi-au deschis ochii sa vad adevarata perspectiva a Sensului Vietii catre care trebuie sa ma indrept, sa invat noi lucruri benefice, sa-mi mentin directia corecta tinand cont de Legea cauzalitatii pentru a nu produce suferinta nici mie si nici celor din jurul meu. Toate acestea sub indrumarea prietenului virtuos Gabriel pentru care ii sunt foarte recunoscatoare pentru ceea ce face pentru mine dar si pentru cei care ii solicita ajutorul si sunt gata pentru schimbari in bine in viata lor. 🙏” ~ Nadina Geistkemper

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Foarte frumos mesajul si plin de incarcatura spirituala. Ma regasesc in el. Multumesc Gabriel pentru daruirea, rabdarea, increderea, intelepciunea si energia cu care ai fost inzestrat pentru a duce mai departe prin noi aceste Valori Umane. Recunostinta ca te-am intalnit aici si acum.” ~ Alexandrina Sandu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc Maestru Gabriel, pentru transmiterea și păstrarea vie a învățăturii autentice.
O bună continuitate, recunoștință, ințelepciune, sănătate tuturor.
Cu atenție trează, ușoară și liberă, încrezători să continuăm.
” ~ Angelica Belei

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Cursurile la care am participat mi-au transformat complet viața, rezultatele pot spune că au fost miraculoase și extraordinare, nu m-aș fi gândit niciodată că intr-un singur an se pot face atât de multe lucruri minunate! Pot spune că acest an a făcut cât 5 ani sau poate chiar mai mult, nu am cuvinte să-mi exprim recunoștința, bucuria și fericirea pe care le simt Acum! Mulțumesc la bunul Dumnezeu pentru că Exiști în această viață și ne dăruiești din toată Cunoașterea ta! Toată aprecierea și respectul meu pentru tine Maestre!” ~ Mihaela Doloca

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Iți mulțumesc mult pentru că m-ai ajutat să-mi redescopăr potențialul și să-mi corectez multe dintre confuziile mentale. Atunci când ai un model pe care să-l urmezi, totul devine mai ușor!” ~ Laurentiu Bogdan Stefan

DESPRE GABRIEL MANOLACHE:

Sunt Life & Mind Coach, Autor Online de Programe Educationale, Meditation Master, Specialist in Transformare Interioara, Nutritionist, Realizator al emisiunii TV – „Viata Traita Constient”, de pe Canal 33.

Pana in prezent, am consiliat sute de oameni care au obtinut rezultate in depasirea traumelor, dificultatilor si suferintelor, in eliminarea diferitelor dependente auto-distructive, in eliberarea de limitari si tipare mentale negative, in imbunatatirea relatiilor personale si a rezultatelor profesionale, in cresterea increderii si a capacitatii de a lua decizii, redobandirea sanatatii si ghidarea pasilor pe calea autocunoasterii.

Cautand raspunsuri la marile intrebari ale existentei, mi-am inceput procesul de Transformare Interioara in urma cu mai bine de 16 ani si m-am tinut perseverent de „Cale”.

Astfel am studiat, am practicat si am calatorit in multe dintre locurile spirituale si energetice ale planetei, unde am primit invataturi de la mari maestri si invatatori din diferite traditii, oameni de stiinta si experti de top care m-au initiat si imputernicit sa duc invataturile autentice mai departe.

In ultimii 7 ani, am predat invataturile dobandite, in cadrul seminariilor si cursurilor online si offline, in sesiuni 1 la 1 de Coaching si Mentorat. Timp de aproape 4 ani, am transmis saptamanal din aceasta cunoastere in cadrul emisiunilor televizate de la Canal 33 si continui sa o fac si pe toate canalele mele media.

Sunt deja mii de oameni care au avut rezultate foarte bune in acesti ani, aplicand invataturile si metodele practice pe care le-au primit prin intermediul meu.

Cred cu tarie ca oricine isi poate imbunatati viata si chiar schimba cursul existentei prin cunoastere adevarata, prin cresterea claritatii mentale, prin descoperirea puterilor interioare si prin deschiderea inimii.

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare curs apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita cursul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Cum sa scapi de mentalitatea de victima