Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

In cadrul Webinarului Cum sa Acumulezi Energie in Corp pentru Sanatate si Viata Lunga”,  vei gasi raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care ti le-ai pus de-a lungul timpului in ceea ce priveste Rolul Energiei in Sustinerea Corpului, Sanatatii si Duratei de Viata (si nu numai). 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3h 12min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Sanatatea, Vitalitatea, Longevitatea sunt cautate de orice om. Mai ales cei care le-au pierdut sunt in cautarea lor. Insa tocmai cei care le au inca, ar trebui sa stie cum sa le intretina si cum sa le mentina cat mai mult timp. Astfel, nu ar ajunge sa le piarda.

Calitatea Vietii in lipsa acestor 3 Calitati, devine foarte improbabila, daca nu chiar imposibila. De aceea, merita toata Atentia noastra.

Viata lunga si de calitate depinde nu doar de Factori Externi asa cum suntem invatati, ci mai ales de Factori Interni. Oricine stie ca se simte mai bine si mai „in forma” in functie de ceea ce mananca, de cum doarme si asa mai departe. Nu este un Secret pentru nimeni ca putem, prin aceste Componente ale Comportamentului nostru, sa ne simtim “minunat” in corpul nostru, sau sa ne simtim “rupti” dupa o noapte pierduta cu abuzuri bahice si culinare.

Cum ne simtim in fiecare zi, reprezinta doar Efectul Gandurilor pe care le urmam si Comportamentelor pe care le intretinem zi de zi, mai ales prin Repetare.

Dintre Factorii Interni, Energia are un rol vital. Energia ne influenteaza Viata si Rezultatele de Viata, fiind absolut necesara pentru a desfasura TOATE procesele Vietii. De aceea, daca vrem sa avem o Viata Sanatoasa, Lunga si de Calitate, este necesar sa devenim buni cunoscatori in ceea ce priveste Acumularea si Mentinerea Energiei in Corp.

Webinarul contine si o Meditatie numita: Meditatia de Acumulare a Energiei in Corp. Este o Tehnica Terapeutica Ghidata, conceputa de maestri din trecut, ca o modalitate de Acumulare a Energiei la nivelul Corpului.
 
Cu cat nivelul de Energie este mai mare, cu atat Corpul are mai multa Vitalitate, Sanatate si Longevitate. Cu cat ai mai multa Vitalitate, cu atat te simti mai bine si cu atat iti vei putea folosi mai benefic Resursele Interioare, pentru a produce Rezultate Benefice pentru Viata ta, dar si a celor din jur.
 

Alaturi de Meditatie, Invataturile Autentice pe care le vei descoperi in cadrul Webinarului, iti vor deschide Calea, nu doar catre o Intelegere mai Clara a Vietii tale, ci catre o Imbunatatire Radicala a acesteia. Insa, Aplicarea si Practica lor depinde de Tine.

Combinatia dintre Meditatie si Invatatura, asigura un Cadru Unic de Transmisie a unor Semnale Subtile Transformatoare, ce au putut fi adesea sesizate de catre cursanti, la toate cursurile pe care le-am sustinut. Nu iti voi furniza doar simpla informatie prin cuvinte, ci si o Stare Interioara dincolo de Cuvinte, care sa devina un Impuls de Energie pentru Transformarea ta
 

In cadrul acestui Webinar vei Descoperi:

 • Rolul Energiei in Sustinerea Corpului, Sanatatii si Duratei de Viata;
 • Care sunt Etapele de Crestere si Maturizare din Viata Omului si deosebirile fizice dintre femei si barbati;
 • Care sunt Factorii care Influenteaza Calitatea si Cantitatea Energiei din Corp;
 • Transferul de Energie si Conditiile sale Favorizante, respectiv Defavorizante;
 • Care sunt Principalele Comportamente care scurteaza si submineaza Viata;
 • Rolul dual al Mintii in Starea de Sanatate si Durata de Viata a Corpului, dar si in reducerea acestora;
 • Care sunt Principalii Factori din Viata care ne agita Mintea si ne tulbura Inima;
 • Cum pot fi Evitate slabiciunile si bolile;
 • Comportamente de zi cu zi care pot fi modificate (si cum pot fi modificate) pentru a obtine Sanatate si Viata Lunga;
 • Cum poate fi adunata si conservata Energia in Corp pentru a Trai mai mult;
 • Meditatia Terapeutica de Acumulare a Energiei in Corp, cu multiple Beneficii pentru toate Aspectele Fiintei Umane: Fizic, Energetic, Emotional, Mental si Spiritual.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc Maestre! Mereu mi a plăcut sa învăț dar datorită întâlnirii cu dumneavoastră ÎNVĂȚ MEREU sa fiu MAI BUN, mai bun însemnând o gama fff larga. Recunoștință!
🙏” ~ Valerica

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Ma simt binecuvantata sa il am ca Mentor pe Gabriel Manolache! Este invatatorul care in predarea invataturii autentice, pune suflet, iubire, rabdare, blandete, puritate, generozitate, imparte cu noi din intelepciunea, claritatea si lumina sa obtinute in multi ani de practica.”
~ Luminita

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc cu recunostinta Maestrului meu drag pentru tot ce am invatat si integrat in viața mea devenind astfel un Om Mai Bun. Mulțumesc cu recunoștință tuturor celor care au ajutat că această cunoaștere să ajungă la mine, colegilor și tuturor vă mulțumesc pentru că ați venit in viața mea.” ~
Violeta

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏