Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

In cadrul Webinarului „Corpul – Baza Intregii Vieti”, vei descoperi Invataturi Autentice despre Sanatate versus Boala, precum si o Meditatie Terapeutica ce are multiple beneficii pentru toate aspectele fiintei umane: Fizic, Energetic, Emotional, Mental si Spiritual. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3 ore
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Tot ceea ce facem in aceasta viata, facem folosind corpul. Cu mintea gandim, insa e necesar sa folosim organismul pentru a implini ceea ce gandim.

Chiar si alegerile personale pe care le facem depind mult de starea de sanatate si vitalitate a complexului corp-minte. Dezechilibrele de la nivelul corpului creeaza agitatie mentala, care la randul ei duce la decizii pripite si adesea eronate si, inevitabil, la suferinta.

Inclusiv ceea ce numim evolutie si transformarile benefice de natura interioara au nevoie de sustinere si din partea corpului fizic.

Aceste transformari, pe care vrei sa le faci, necesita o sanatate durabila pentru ca nu poti sa te transformi profund atunci cand esti lipsit de energie vitala, cand te hranesti intr-un mod nepotrivit, cand nu ai un stil de viata sanatos, cand esti mai tot timpul stresat sau agitat.

Corpul este suportul care permite manifestarea mintii si a constiintei. Fara corp, mintea este inoperabila in planul fizic. Fara corp, constiinta iese din manifestarea in acest plan fizic.

In cadrul Webinarului “Corpul – Baza Intregii Vieti” vei descoperi:

  • Etapele Ridicarii Nivelului de Constiinta ale Fiintei Umane;
  • De ce sa iti Cunosti Bine Nevoile Corpului;
  • Ce Mare Oportunitate Aduce aceasta Viata;
  • Cel mai mare Obstacol in Calea Evolutiei ce ne limiteaza in aceasta Viata;
  • Cele 2 Resurse de Baza ale tuturor Actiunilor;
  • De unde putem incepe „Calatoria”;
  • Meditatie Terapeutica, cu multiple beneficii pentru toate aspectele fiintei umane: fizic, energetic, emotional, mental si spiritual;
  • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Referitor la cursurile sustinute pe platfoma Pure Wisdom Academy sunt intr-adevar benefice si transformationale si o spun din propria experienta. Am participat la aproape toate cursurile de pe platforma (cu mici exceptii si am in intentie cand conditiile vor fi prielnice sa le recuperez si pe cele care le-am omis in trecut din diferite motive) si le Recomand din toata inima. Sunt astfel concepute sa fie usor de inteles, cu multe recomandari practice, cu slide-uri care exemplifica foarte mult anumite idei si ajuta sa le retii repede, pe alocuri cu povesti cu talc, toate aceste cursuri avand la baza invataturi vechi autentice pline de intelepciune. Sunt cursuri in care Gabriel a pus mult suflet, pasiunea lui de a ajuta cat mai multi oameni sa-si transforme viata in bine si sa evolueze, transmitand si “traducand” cand a fost nevoie din aceste invataturi autentice la care a mai adaugat si din experienta lui personala de viata. Personal pe mine desi m-au schimbat mult in bine, pe multe planuri cu rezultate benefice, totusi inca mai am mult de lucru. Din inima ii sunt foarte Recunoscatoare lui Gabriel pentru ceea ce face atit pentru mine personal dar si pentru ceilalti oameni si cate nevoie este sa avem printre noi astfel de Mentori intelepti care sa ne arate Calea. Namaste!
🙏” ~ Nadina Geistkemper

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc pentru invitația la eveniment, aștept cu interes învățăturile specifice acestei tematici de actualitate! Te admir pentru modul în care ne ajuți să înțelegem aspectele care țin de noi înșine, calauzindu-ne spre autocunoaștere!
🙏” ~ Marius R.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Sunt și eu la fel de recunoscătoare pentru tot ce am învățat de la Maestrul “nostru”. Pentru mine este ca și cum am prins ultimul tren și de aceea ma bucur tare mult ca trenul acesta are o direcție Buna, Clară, Precisa si de Încredere. Mulțumesc cu Recunoștință, Domnule Gabriel Manolache!”
~ Fanica G.

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Perceperea Energiei Interne

100 EUR

Elibereaza-te de Capcana Vinovatiei