Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Webinarul “Cum sa Produci o Transformare in Viata ta” este potrivit pentru oricine isi doreste sa isi imbunatateasca Viata si sa faca schimbari sustenabile si de durata, in orice sfera de interes. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3h 20 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Fie ca e vorba de transfomare personala sau in cariera, fie ca iti propui sa slabesti sau poate sa internalizezi anumite obiceiuri benefice, fie ca vrei sa iti imbunatatesti relatiile, trebuie sa cunosti ca toate acestea fac parte dintr-un proces, si anume un proces de transformare cu tine insuti.

Webinarul “Cum sa Produci o Transformare in Viata ta” este pentru tine daca:
– Te framanta cum sa obtii schimbarea in ariile fundamentale ale vietii;
– Te-ai intrebat vreodata de ce transformarile pe care ti le propui nu sunt destinate succesului;
– Ai inteles deja ca traim intr-o lume plina de schimbari si trebuie sa stii cum sa le faci fata;
– Te intereseaza calea de obtinere a rezultatelor sustenabile si de durata;
– Ti-ai setat anumite obiceiuri benefice, dar nu ti-a reusit sa le transpui in viata ta;
– Iti doresti sa te transformi si sa dureze o viata.

In cadrul Webinarului “Cum sa Produci o Transformare in Viata ta” vei invata:

 • Clarificarea Sensului Transformarii
 • Cum apar Rezultatele in Viata noastra
 • Etapele Esentiale ale Procesului de Transformare
 • Efectele Puternice ale Transformarii
 • De ce tin “Minunile” 3 Zile?
 • Ce sa facem cand ne intalnim cu Dificultati?
 • De unde ne luam Energia necesara Transformarii
 • De Evitat 3 Modalitati Negative de Interactiune cu Invatatura
 • Ce mai ramane de Transformat
 • Tehnici de Ajutor in Procesul Transformarii
 • Ce Putem face cand ramanem pe Cont Propriu
 • Modalitate Rapida de a Invata
 • Despre Rolul Semnalelor si Energiei in Transformare
 • Forta care sustine Transformarea
 • Acceptarea fara de care nu are loc Transformarea
 • Factori de Succes pe Calea Transformarii
 • Meditatia Spatiului Interior
 • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

Acest Webinar va aduce pentru totdeauna in Viata ta coordonatele autentice, adecvate ale unui Proces Real de Transformare iar Meditatia din Webinar, te va pregati pentru Continuarea Procesului. Combinatia dintre Invatatura si Meditatie asigura un Cadru Unic de Transmisie a unor Semnale Subtile Transformatoare, de la invatator la participanti, care va vor transforma in oameni mai buni, mai sanatosi, mai toleranti, mai iubitori, mai constienti, mai intelepti si mai fericiti.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Gabriel Manolache, dupa parerea mea, este cel mai complet, cel mai rational si intelept coach, un OM care cunoaste disciplina mintii si are toata intelepciunea necesara unei vieti implinite. Este un reper real in aceste vremuri, in care oamenii sunt asaltati de tot felul de vanzatori de iluzii si miracole, cei care muta liberul arbitru si responsabilitatea vietii personale, undeva in afara, instaurand ideea ca doar ni se da sau nu, in mod fatal sau mistic…. totul se rezuma la a cere, ca si cand ce facem si ce constuim in viata noastra este deja dinainte stabilit sau si mai rau, rodul intamplarii sau al ,,conspiratiei” universului, ca si cand rolul nostru in proporia noastra viata ar fi unul pasiv
” ~ Sonia C.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Sunt și eu la fel de recunoscătoare pentru tot ce am învățat de la Maestrul “nostru”. Pentru mine este ca și cum am prins ultimul tren și de aceea ma bucur tare mult ca trenul acesta are o direcție Buna, Clară, Precisa si de Încredere. Mulțumesc cu Recunoștință, Domnule Gabriel Manolache!”
~ Fanica G.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Referitor la cursurile sustinute pe platfoma Pure Wisdom Academy sunt intr-adevar benefice si transformationale si o spun din propria experienta. Am participat la aproape toate cursurile de pe platforma (cu mici exceptii si am in intentie cand conditiile vor fi prielnice sa le recuperez si pe cele care le-am omis in trecut din diferite motive) si le Recomand din toata inima. Sunt astfel concepute sa fie usor de inteles, cu multe recomandari practice, cu slide-uri care exemplifica foarte mult anumite idei si ajuta sa le retii repede, pe alocuri cu povesti cu talc, toate aceste cursuri avand la baza invataturi vechi autentice pline de intelepciune. Sunt cursuri in care Gabriel a pus mult suflet, pasiunea lui de a ajuta cat mai multi oameni sa-si transforme viata in bine si sa evolueze, transmitand si “traducand” cand a fost nevoie din aceste invataturi autentice la care a mai adaugat si din experienta lui personala de viata. Personal pe mine desi m-au schimbat mult in bine, pe multe planuri cu rezultate benefice, totusi inca mai am mult de lucru. Din inima ii sunt foarte Recunoscatoare lui Gabriel pentru ceea ce face atit pentru mine personal dar si pentru ceilalti oameni si cate nevoie este sa avem printre noi astfel de Mentori intelepti care sa ne arate Calea. Namaste!
🙏” ~ Nadina Geistkemper

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Iarta si Mergi mai Departe