Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Seminar Online Transformational in care descoperi cum sa te eliberezi de sentimentul inadecvat de vinovatie si de consecintele neplacute ale manifestarii lui in viata ta. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Seminar: 3h 37min
► Valabilitate: Inregistrarea seminarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 
───────༺༻───────
 

Vinovatia te face slab si vulnerabil in fata celorlalti. Oamenii pot fi foarte usor manipulati atunci cand li se induc sentimentele de vinovatie sau de rusine deoarece vinovatia este una dintre metodele principale de educatie ale celor care ne-au crescut, dar care continua si in viata de adult prin anumite norme impuse de societate.

De mici copii „am invatat” sa ne simtim vinovati, pentru ceea ce am facut, pentru ceea ce nu am facut, sau pur si simplu pentru ca am incalcat anumit standarde care nu corespundeau asteptarilor celor apropiati.

Inca de atunci incepe sa se dezvolte complexul de vinovatie, complex fara de care ne-am simti mult mai usurati, mult mai liberi, mai deschisi catre a actiona si a trai o viata in armonie.

Odata cu trecerea timpului, vinovatia si rusinea se transforma in automatisme care ne fac sa ne pierdem increderea in sine, curajul, ne distrug linistea interioara si ne saboteaza fericirea.

Atunci cand tu te consideri vinovat sau cand cineva din exterior te face sa te simti astfel, o mare incarcatura se aseaza pe umerii tai. E greu sa duci zilnic o povara de acest fel, fara sa te simti obosit, nemultumit si stresat.

De multe ori, ne cream un sentiment fals de vinovatie, fara a verifica daca este cazul.

Starea de vinovatie este distructiva, deoarece nici nu ne ajuta sa ne reparam greselile, nici nu ne va impiedica sa repetam acele greseli, ci doar ne face sa ne simtim „neputinciosi”, anxiosi, tematori, neincrezatori, rusinosi, deprimati.

Vestea Buna este ca poti iesi din aceasta „Capcana”. Fa ceea ce ai de facut azi, ca sa te eliberezi de sentimentul de vinovatie! 🙏

Ce vei descoperi in cadrul Seminarului „Elibereaza-te de Capcana Vinovatiei”?
 
 • Ce este Vinovatia si cum se Simte ea
 • In ce Etapa a Vietii apare Vinovatia si care sunt Factorii sai Favorizanti
 • Care sunt Principalele Manifestari ale Vinovatiei la Adulti
 • De ce este Important sa Recunoastem Vinovatia
 • Strategia de Sublimare a Vinovatiei
 • 3 Obstacole in Calea Eliberarii de „Capcana” Vinovatiei
 • Corelatia si Diferentele dintre Sentimentele de Vinovatie si Rusine
 • Cum poti fi Vulnerabil la Manipulare datorita Vinovatiei
 • Alte Metode Puternice de Eliminare a Vinovatiei
 • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

Suntem mereu liberi sa ne alegem actiunile sau lipsa de actiune. Aceleasi actiuni sau actiuni diferite. Alege Intelept!

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Recunostinta maestrului care ne ofera oportunitatea de a acumula invatatura autentica si de a ne reconecta la energia grupului care s-a coagulat in timp, urmarind firul invataturilor pe care maestrul le ofera cu generozitate tuturor acelora care doresc o schimbare in bine in viata lor.” ~ Cristina
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Foarte frumos si elevat seminarul servit cu atata blandete si bunatate, AM SAVURAT CU PLACERE! Multumesc!” ~ Ana
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Recunoștință și Mulțumire Maestre pentru învățăturile minunate pe care ni le-ați pus în minte si în mâini. Sunt adevărate comori, nestemate cu o valoare fără egal, bucurii nemărginite pentru o viața liniștită și armonioasă. Învățăturile acumulate din aceste cursuri mi-au schimbat viața!” ~ Iuliana
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc cu Recunoștință pentru învățăturile transmise care m-a adus într-un punct luminat sa fiu conștientă de fiecare clipă a vieții mele, sa gândesc și sa trăiesc în bucurie. Au fost invataturi predate cu har, responsabilitate, cu un suflet mare și darnic. Eu continu sa păstrez și sa integrez această energie de la toate învățăturile maestrului nostru minunat. Recunoștință!” ~ Elena
 

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare seminar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Cum sa dai Sens Vietii tale