Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Webinar Online de Meditatie si Invataturi Autentice cu tema: „Perceperea Energiei Interne”! 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3h 20 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Energia curge atat in interiorul corpului fizic, cat si in exterior, fiind prezenta in tot ceea ce ne inconjoara. In interiorul corpului, Energia este „Forta Vietii”. Este un flux de energie care ne mentine in viata si ne asigura sanatatea fizica, vitalitatea, longevitatea, miscarea, sustine procesele mentale, etc. 

In zilele noastre, se poate observa ca destul de putina importanta este acordata perceperii propriului corp si aproape deloc perceperii energiei acestuia.

Perceptia lucrurilor exterioare este necesara, dar nu este o limitare. Noi avem capacitatea sa ne percepem propriul corp si chiar energia acestuia.

Oare cu ce ne ajuta sa ne imbunatatim aceasta capacitate: de a ne percepe Energia Interna?

La aceasta intrebare si la multe altele, va raspunde Invatatura Autentica pe care o vei descoperi in cadrul Webinarului „Perceperea Energiei Interne”.

In plus, webinarul contine si o meditatie terapeutica, numita „Meditatia de Percepere a Energiei Interne”. Aceasta tehnica a fost conceputa ca o modalitate de deschidere a Capacitatii de Percepere a Energiei Interne, pe care cu totii o avem.

In cadrul acestui Webinar vei descoperi:

  • Invataturi Autentice despre Energia Interna (Functii, Caracteristici, Transformari);
  • Metode de Dezvoltare a Perceptiei Energiei;
  • Etapele de Rafinare a Perceptiei Energiei Interne;
  • Meditatii Terapeutice, cu multiple beneficii pentru toate aspectele fiintei umane: fizic, energetic, emotional, mental si spiritual;
  • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aseara am revazut seminarul „Perceperea Energiei Interne”. Sunt recunoscatoare si multumesc pentru invatatura valoroasa transmisa cu multa bucurie si generozitate. Ma simt mai bogata dupa acest seminar, simt ca am primit o responsabilitate in plus – in ideea devenirii unui om mai bun, asa ca la finalul seminarului mi-am spus: „hai ca ai treaba, ai de lucru cu tine!” 

Multumesc de asemenea comunitatii frumoase care s-a format in jurul cursurilor tale, e o bucurie de fiecare data sa ne reintalnim, sa vad ca suntem mai multi care vrem sa crestem, sa fim mai buni, sa ducem mai departe lumina care se face in noi, in urma constientizarilor primite din invatatura transmisa de tine! Multumesc!” ~ Luminita
 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Foarte utile invataturile, si, explicate astfel încât sa se “așeze” bine! Multumesc! M-am bucurat ca am putut fi prezenta in energia grupului. Meditațiile ghidate incep sa se simtă din ce in ce mai profund, pe măsura ce avansam cu intalnirile. Am simțit sa împărtășesc acest aspect. Probabil ca e valabil pentru mulți dintre noi, companionii acestei călătorii de suflet!” ~ Diana L.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Recunostinta pentru toata invatatura predata in acest webinar, multumesc tuturor care au contribuit ca acest eveniment sa se produca. Multumesc de asemenea, tuturor colegilor pentru aceasta practica la modul colectiv!
🙏” ~ Marius R.

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Iarta si Mergi mai Departe