Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

In cadrul Webinarului „Cum sa dai Sens Vietii tale”, vei descoperi Invataturi Profunde Autentice despre Sensul Vietii si Metoda Concreta prin care il poti urmari, ceea ce iti va permite sa traiesti mai impacat, mai linistit si mai constient. Iar Principala Consecinta este ca Viitorul tau devine mult mai Bun. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
► Durata Webinar: 2h 50 min

► Valabilitate: Inregistrarea webinarului va fi disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

„Care este Sensul acestei Vieti?”, „Care este Calea mea?”, „Cum sa-mi gasesc Scopul/Drumul in Viata?”, „Care imi este Menirea?” sau „Cum stiu ca ceea ce fac este Bine, ca am ales Corect?”… sunt intrebari care mi-au fost frecvent adresate.

Fie ca vorbim despre alegeri si decizii profesionale sau strict personale, despre relatii de cuplu sau de prietenie, ori de familie, oamenii de cele mai multe ori nu sunt convinsi ca au procedat „Bine”, ca au ales “Drumul” cel mai bun pentru ei. Apar astfel tot felul de framantari si intrebari la care ei incearca sa gaseasca raspunsuri prin diferite modalitati.

Multi dintre noi suntem influentati si chiar manipulati: de catre familie, anturaj, societate, de marketing, de media, de religie, de influenceri sa alegem un anumit Drum in Viata. Nici nu ne trece prin cap ca toti acestia au interesele lor, care pot fi foarte diferite de ale noastre.

Avand atatea influente, mai mult sau mai putin adecvate, pe parcursul vietii, o buna parte dintre oameni constata la un moment dat ca Drumul ales de ei in Viata nu este ceea ce le aduce Implinire: fie ca vorbim de profesie si ocupatie, de partener, de familie, de locuinta, de masina, de hainele purtate, de anturaj samd.

In cadrul Webinarului „Cum sa dai Sens Vietii tale” iti inmanez Invataturi Autentice despre Sensul Vietii si Metoda Concreta prin care il poti urmari. Acestea odata puse in practica in Viata ta vor produce in mod cert Rezultate Benefice.

Ce vei descoperi in cadrul Webinarului “Cum sa dai Sens Vietii tale”:

 • Observatii asupra Modului in care ne Traim Viata
 • Principalele Motivatii Umane
 • Efectele Principalelor Motivatii
 • Cum sa Extragi Esenta acestei Vieti
 • Cum sa Dai Sens Vietii Tale – Metoda Practica Transformationala
 • Ce Lasam in Urma Noastra
 • Cum Putem Modifica Viitorul
 • Doua Functii Mentale Umane care ne Ofera Uriase Posibilitati
 • Cheia Reusitei in Viata
 • Intrebari si Raspunsuri

In urma acestui Webinar Transformational, nu vei mai fi niciodata Confuz in ceea ce priveste Scopul acestei Vieti! 

Unii oameni cred ca exista o Cale rezervata lor, pe care Universul sau altcineva, a pregatit-o special pentru ei inca dinainte sa se nasca.

Altii spun ca Viata aceasta n-are niciun Sens.

Insa, Sensul pe care il putem da Vietii noastre este unul pe care ni-l proiectam si ni-l pregatim singuri: Constient sau Inconstient. Tu ce alegi?

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Particip cu mare interes, webinariile pe care ni le prezinți lună de lună sunt comoară de învățături pentru o viață mai bună, mai frumoasă și mai împlinită!
🙏” ~ Marius R.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Iti multumesc Gabriel pentru generozitate cu care impartasesti din cunostintele si intelepciunea ta! Iti multumesc pentru ca atunci cand intampin o situatie pe care nu stiu cum sa o gestionez constructiv, prima persoana care imi vine in minte esti tu. Cursurile tale imi dau mereu raspunsuri clare si intalnirile cu tine sunt adevarate momente de bucurie, intelegere profunda si sursa de pace sufleteasca. Iti multumesc ca esti o parte din viata mea, iar atunci cand nu stiu incotro s-o apuc stiu cine ma poate ajuta sa gasesc claritate!”
🙏 ~ Luiza E.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Referitor la cursurile sustinute pe platfoma Pure Wisdom Academy sunt intr-adevar benefice si transformationale si o spun din propria experienta. Am participat la aproape toate cursurile de pe platforma (cu mici exceptii si am in intentie cand conditiile vor fi prielnice sa le recuperez si pe cele care le-am omis in trecut din diferite motive) si le Recomand din toata inima. Sunt astfel concepute sa fie usor de inteles, cu multe recomandari practice, cu slide-uri care exemplifica foarte mult anumite idei si ajuta sa le retii repede, pe alocuri cu povesti cu talc, toate aceste cursuri avand la baza invataturi vechi autentice pline de intelepciune. Sunt cursuri in care Gabriel a pus mult suflet, pasiunea lui de a ajuta cat mai multi oameni sa-si transforme viata in bine si sa evolueze, transmitand si “traducand” cand a fost nevoie din aceste invataturi autentice la care a mai adaugat si din experienta lui personala de viata. Personal pe mine desi m-au schimbat mult in bine, pe multe planuri cu rezultate benefice, totusi inca mai am mult de lucru. Din inima ii sunt foarte Recunoscatoare lui Gabriel pentru ceea ce face atit pentru mine personal dar si pentru ceilalti oameni si cate nevoie este sa avem printre noi astfel de Mentori intelepti care sa ne arate Calea. Namaste! 
🙏” ~ Nadina Geistkemper

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Corpul – Baza Intregii Vieti