Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Daca ai anumite Aspecte in viata ta actuala care nu iti plac si vrei sa schimbi aceste rezultate neplacute, in cadrul webinarului „Cauzele Lipsei de Rezultate in Viata si in Practica” , vei descoperi Cauzele acestora precum si Solutiile lor de Eliminare.

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3 ore
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 
───────༺༻───────
 

Ai anumite Aspecte in viata ta actuala care nu iti plac? Ar putea fi: o relatie de cuplu cu multe conflicte, ar putea fi neintelegerile cu parintii, cu copiii care nu te asculta, ar putea fi sentimentul ca lumea are ceva cu tine, ar putea fi frica de cei din jur, anxietatea sau furia care te cuprinde pe nepusa masa, ar putea fi senzatia ca nimeni nu te apreciaza, nu te intelege si ca viata nu are sens… si cate si mai cate.

Acestea sunt doar Rezultate.

Rezultate care NU iti plac.

Daca te-ai saturat de ele, sa stii ca ele NU vor pleca singure daca tu nu faci ceva sa le elimini.

Insa, daca vrei sa schimbi cu adevarat rezultatele neplacute din viata ta, e necesar sa descoperi Cauzele acestora.

Poate ca in exterior uneori nu mai poti schimba nimic, pentru ca nu depinde de tine.

Insa, intotdeauna exista ceva, cat de mic, ce se afla in Puterea ta sa faci.

Cand vine vorba de Propriul Potential, mai intai trebuie sa Constientizam ca noi avem la dispozitie Extraordinare Resurse Fizice si Mentale, apoi sa le punem in Aplicare in Actiunile noastre. Pentru a ne folosi aceste Resurse in scopul unei Vieti mai bune, avem nevoie de Metodele Potrivite prin care sa ne Activam Constient uriasele Capacitati Interioare.

In cadrul Webinarului “Cauzele Lipsei de Rezultate in Viata si in Practica” vei descoperi:

 • 2 Situatii Negative in care nu vrem sa ajungem;
 • 12 Cauze ale Lipsei de Rezultate si Solutiile lor de Eliminare;
 • Cauzele Profunde care ne pot scapa din vedere;
 • Metodele de Indepartare a Cauzelor care Genereaza Situatiile Negative in Viata si in Practica;
 • Ce inseamna Om „Evoluat Spiritual”;
 • Evaluarea Corecta a Evolutiei Spirituale;
 • Scopul Principal al fiecarui Om Interesat de Imbunatatirea Calitatii Vietii;
 • Meditatia de Purificare ~ cu Multiple Beneficii pentru Toate Aspectele Fiintei Umane: Fizic, Energetic, Emotional, Mental si Spiritual;
 • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Iti multumesc pentru toata linistea care a inceput sa existe in viata mea, din momentul in care ai acceptat sa ma sustii; a trecut mai mult de un an. In anul 2023 iti urez sa fii aproape de noi, discipolii tai, sa ne lasi sa ne odihnim la intelepciunea cursurilor tale, sa fie un an in care sa daruiesti si sa primesti fericire alaturi de oamenii care te cunosc si te respecta, precum si alaturi de aceia care vor vedea in invatatura pe care o transmiti oportunitatea de a deveni OAMENI BUNI.”
~ Vica H.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Iți mulțumesc mult pentru că m-ai ajutat să-mi redescopăr potențialul și să-mi corectez multe dintre confuziile mentale. Atunci când ai un model pe care să-l urmezi, totul devine mai ușor!” ~ Laurentiu Bogdan Stefan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Felicitări pentru întreaga activitate dedicată oamenilor care vor să trăiască mai bine, mai sănătosi, mai fericiti! Acțiunile bune in direcția corectă zi de zi mă ajută in susținerea corpului, meditația si comportamentul non reactiv imi aduc claritate mentală si incredere. Mulțumesc cu drag!”
🙏 ~ Angelica Belei

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Elibereaza-te de Capcana Vinovatiei

100 EUR

Activarea Energiei Interioare

100 EUR

Cum sa dai Sens Vietii tale