Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or
In cadrul Webinarului „Cum sa Traiesti in Armonie cu Energia celor 4 Anotimpuri”, descoperi Invataturi Autentice despre Energia ta si corelatia ei cu Energia fiecarui Anotimp, precum si Recomandari Practice, Concrete si Clare, ce iti aduc Multiple Beneficii pe toate palierele fiintei: Fizic, Energetic, Emotional si Mental. 🙏
 

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3h 10min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Stim cu totii din propriile observatii ca exista schimbari importante in toata natura, in functie de anotimp. De asemenea, cu totii simtim, nu doar stim, ca Energia se schimba si ea in functie de anotimp.

Modificarile raportului dintre diferitele tipuri de Energie prezente de-a lungul anului, produc schimbari fizice vizibile si evidente atat asupra naturii, cat si asupra noastra, de-a lungul celor 4 anotimpuri. 

Influenta asupra noastra nu este doar cea externa, pe care stim sa o gestionam: schimbam hainele, grosimea lor si numarul de straturi de haine pe care le punem pe noi. 😊

Mai exista si influente mai profunde, care patrund in corpul nostru fizic: se modifica metabolismul, digestia, somnul si alte functii fiziologice.

Mai sunt influente chiar mai subtile decat atat: anumite tendinte, dispozitii si predispozitii devin mai mult sau mai putin evidente cu aceeasi ciclicitate a anotimpurilor.

Sa iti dau doar 2 exemple care iti sunt binecunoscute:
– uneori avem energie „sa mutam muntii”;
– alteori nu avem energie „nici sa ne ridicam din pat”.

Toate aceastea si multe altele se petrec, nu pentru ca am ales noi, ci pentru ca suntem parte din mediul inconjurator in care traim. Suntem parte a naturii, fie ca ne intereseaza, fie ca nu. Si ceea ce se petrece in natura se petrece si in noi, fie ca acceptam, fie ca nu. Ceea ce se schimba in natura se schimba si in noi, fie ca stim, fie ca nu.
 

Pe masura ce constientizam aceste aspecte, pe masura ce constientizam legatura noastra cu ciclurile naturii, putem invata cum sa ne adaptam comportamentul la ciclicitatea celor 4 anotimpuri, astfel incat sa ne atingem mai usor obiectivele de a avea Sanatate, Energie si Viata Lunga, pe care in mod normal ni le dorim cu totii.

In cadrul acestui Webinar Online vei descoperi:

 • Metode eficiente si sanatoase de a-ti creste cantitatea de Energie pe care o ai la dispozitie in corp pentru: vindecare, regenerare, sanatate, vitalitate, longevitate si pentru tot ceea ce vrem noi sa realizam;
 • Ce influente sunt asupra naturii si omului, in functie de Calitatea Energiei Universale, coroborat cu modificarile raportului dintre Yin si Yang, pe parcursul celor 4 anotimpuri;
 • Care sunt afectiunile fizice si mentale care pot aparea in functie de anotimp si cum le putem evita;
 • Cum sunt influentate organele interne de succesiunea anotimpurilor si ce poti face sa fie sanatoase si pe deplin functionale;
 • Cum putem sa ne adaptam comportamentul la ciclicitatea celor 4 anotimpuri, astfel incat sa ne atingem obiectivele de a avea Sanatate, Energie si Viata Lunga, pe care sa o folosim in mod benefic pentru noi insine si cei din jur;
 • Care sunt atitudinile mentale si activitatile fizice sustinute de Energia fiecarui anotimp;
 • Cum sa Traiesti in Armonie cu Energia celor 4 Anotimpuri
 • Recomandari Practice, cu multiple beneficii pentru toate aspectele fiintei umane: Fizic, Energetic, Emotional, Mental si Spiritual.
 • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

Acest Webinar este despre Tine, nu doar despre natura: despre energia ta, despre posibilitatile tale, despre optiunile tale si efectele lor, despre durata ta de viata, despre posibilitatile de comportament pe care le ai in functie de Energia fiecarui anotimp, despre BunaStarea ta.

 

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumesc din tot sufletul pentru privilegiul de a intalni un asemenea OM pe drumul vietii. Multumesc din toata inima pentru invataturile, rabdarea, bunatatea si timpul oferite cu atata dedicatie! Multumesc ca am sansa sa urmez nu doar invataturile, ci si un adevarat exemplu de viata care m-a inspirat de la inceput prin calm, cunoastere, bunatate si intelepciune.
Iti doresc din toata inima fericire, ani multi si sanatosi de viata si fie ca nepretuitele invataturi sa imbunatateasca viata cat mai multor oameni! Multumesc, Invatator drag!” 🙏
Simona Irimia
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Recunostinta pentru toata invatatura predata in acest webinar, multumesc tuturor care au contribuit ca acest eveniment sa se produca. Multumesc de asemenea, tuturor colegilor pentru aceasta practica la modul colectiv!
🙏” ~ Marius R.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumiri din inima, maestre, pentru claritatea si blandetea felului in care (ne) dati mai departe invataturile esentiale si o perspectiva diferita asupra a tot ce experimentam intru obtinerea unei vieti implinite, fericiteMultumesc si pentru exemplul viu care sunteti, aratand astfel ca e posbila calea catre eliminarea suferintei prin vigilenta maxima asupra propriilor noastre actiuni si alinierea lor, de la gand, la vorba si fapta. Recunostinta, maestre!”
Elena Burlec
 

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Activarea Energiei Interioare

100 EUR

Cum sa readuci Bucuria in Viata ta

100 EUR

Iarta si Mergi mai Departe