Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

In cadrul Webinarului „Cum sa-ti Amplifici Forta Mentala” vei descoperi nu doar aspecte care tin de functionarea Mintii umane, ci si 10+ Recomandari concrete de Metode de antrenare a Fortei Mentale. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
► Durata Webinar:
3h 15 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Exista o componenta mai profunda, nevazuta a vietii noastre care determina toate celelalte straturi mai vizibile, mai de suprafata ale vietii cum sunt: vorbele noastre, actiunile noastre, modul in care ne miscam, in care aratam… Este vorba despre Viata noastra Mentala.

Gandurile iti determina realitatea. Ele iti influenteaza viata, comportamenul, relatiile, finantele, corpul si sanatatea! Cand iti schimbi modul in care gandesti si in care simti in lumea ta interioara, cea exterioara se va schimba odata cu ea, pentru a reflecta noua Realitate.

Orice schimbare in exterior, care poate fi determinata de tine, poate incepe numai cu o schimbare in interiorul tau. Iar aceasta se petrece intotdeauna la Nivelul Mintii.

Mintea ta este “Bunul” tau cel mai valoros pe care te poti baza mereu, atat atunci cand totul in exterior este bine, cat si atunci cand lucrurile din exteriorul tau par sa nu mai functioneze.

Forta Mintii este antrenabila. Si la fel ca orice muschi din corpul uman, trebuie sa fie exersata pentru a castiga Forta, Disciplina, Stabilitate, Focus si pentru a-si Mentine Puterea de Auto-Control. Toate acestea te pot ajuta decisiv sa traiesti mai bine, indiferent de domeniul de activitate pe care il doresti imbunatatit. De aceea, e necesar sa iti exersezi bine Mintea. Sa inveti sa iti conduci Procesul Gandirii in mod constient ales.

O Minte Plina de Forta, determina o Viata Plina de Rezultate Bune!

In cadrul Webinarului „Cum sa-ti Amplifici Forta Mentala” vei descoperi Invataturi Transformatoare legate de functionarea Mintii tale, pe care le poti aplica imediat in viata ta pentru antrenarea Fortei Mentale, precum si Meditatia de Amplificare a Fortei Mentale, prin folosirea semnalelor subtile.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Referitor la cursurile sustinute pe platfoma Pure Wisdom Academy sunt intr-adevar benefice si transformationale si o spun din propria experienta. Am participat la aproape toate cursurile de pe platforma (cu mici exceptii si am in intentie cand conditiile vor fi prielnice sa le recuperez si pe cele care le-am omis in trecut din diferite motive) si le Recomand din toata inima. Sunt astfel concepute sa fie usor de inteles, cu multe recomandari practice, cu slide-uri care exemplifica foarte mult anumite idei si ajuta sa le retii repede, pe alocuri cu povesti cu talc, toate aceste cursuri avand la baza invataturi vechi autentice pline de intelepciune. Sunt cursuri in care Gabriel a pus mult suflet, pasiunea lui de a ajuta cat mai multi oameni sa-si transforme viata in bine si sa evolueze, transmitand si “traducand” cand a fost nevoie din aceste invataturi autentice la care a mai adaugat si din experienta lui personala de viata. Personal pe mine desi m-au schimbat mult in bine, pe multe planuri cu rezultate benefice, totusi inca mai am mult de lucru. Din inima ii sunt foarte Recunoscatoare lui Gabriel pentru ceea ce face atit pentru mine personal dar si pentru ceilalti oameni si cate nevoie este sa avem printre noi astfel de Mentori intelepti care sa ne arate Calea. Namaste!
🙏” ~ Nadina Geistkemper

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc din suflet Maestre, cursurile la care am participat mi-au transformat complet viața, rezultatele pot spune că au fost miraculoase și extraordinare, nu m-aș fi gândit niciodată că intr-un singur an se pot face atât de multe lucruri minunate! Pot spune că acest an a făcut cât 5 ani sau poate chiar mai mult, nu am cuvinte să-mi exprim recunoștința, bucuria și fericirea pe care le simt Acum! Mulțumesc la bunul Dumnezeu pentru că Exiști în această viață și ne dăruiești din toată Cunoașterea ta! Toată aprecierea și respectul meu pentru tine Maestre Gabriel Manolache!
🙏” ~ Mihaela Doloca

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Gabriel,
inca odata recunostinta pentru pacea pe care o aduci de fiecare data in viata mea. Oricat de greu imi este in viata, stiu ca acolo esti tu, si daca am nevoie de sprijin, in tolba ta plina de intelepciune se afla rezolvarea frumoasa a multor situatii neplacute, de altfel trecatoare. Trebuie doar curajul de a bate la usa ta, pentru ca de-a lungul timpului, ne-ai aratat, noua, tuturor cursantilor, disponibilitatea ta de a ajuta pe cel ce se vrea ajutat. Recunostinta Gabriel!” ~ Cristina H.

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏