Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Webinar Online de Meditatie si Invataturi Autentice cu tema: „Recuperarea Energiei Blocate in Trecut”! 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3h 25 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Pentru ca am vazut transformarile care au loc, folosesc adesea in lucrul cu oamenii si Meditatii Terapeutice, cu multiple beneficii pentru toate aspectele fiintei umane: fizic, energetic, emotional, mental si spiritual.

Acest webinar are in prim-plan o astfel de Meditatie Terapeutica ghidata, adresata partii de profunzime a subconstientului. Tehnica a fost conceputa ca o modalitate blanda si neinvaziva de recuperare a energiei „blocate” in diverse experiente neplacute din trecut.

Trairile noastre, experientele de natura interioara pe care le avem la interactiunea noastra cu aceasta lume, sunt uneori din categoria acelora care ne tulbura starea de spirit, ne fac sa suferim.

In asemenea situatii, este posibil sa fi ramas atat de marcati de astfel de experiente, incat sa pastram o „legatura activa” intre prezent si acel trecut. Uneori nici nu suntem constienti de aceasta.

Timpul trece, iar noi credem ca astfel suferintele noastre se vindeca. Numai ca in prezent, in diferite circumstante aparent obisnuite, ne vom simti parca fara niciun motiv descarcati de energie, ezitanti, nemotivati si fara chef de viata.

Rezultatele de viata ne sunt puternic afectate de asemenea situatii, modificandu-ne un viitor care ar fi putut fi mai bun.

Alaturi de meditatie, Invataturile Autentice Benefice din cadrul Webinarului, iti vor deschide Calea catre o intelegere mai clara a Vietii.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumiri din inima, maestre, pentru claritatea si blandetea felului in care (ne) dati mai departe invataturile esentiale si o perspectiva diferita asupra a tot ce experimentam intru obtinerea unei vieti implinite, fericiteMultumesc si pentru exemplul viu care sunteti, aratand astfel ca e posbila calea catre eliminarea suferintei prin vigilenta maxima asupra propriilor noastre actiuni si alinierea lor, de la gand, la vorba si fapta. Recunostinta, maestre!”
Elena Burlec
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Ma simt binecuvantata sa il am ca Mentor pe Gabriel Manolache! Este invatatorul care in predarea invataturii autentice, pune suflet, iubire, rabdare, blandete, puritate, generozitate, imparte cu noi din intelepciunea, claritatea si lumina sa obtinute in multi ani de practica. Pentru oricine doreste sa urmeze o cale spirituala autentica, sa devina un om mai bun, este o mare oportunitate si bucurie sa urmeze cursurile lui Gabriel!
Luminita R.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

„Am urmărit emisiunea “Viața Trăită Constient “ inca de la inceput, insa abia in 2021 am avut curajul sa ma inscriu la cursurile maestrului Gabriel. Am simtit ca e omul care imi poate da invatatura ce ma poate ghida pe drumul ce de mult timp il cautam. Aceasta intentie s-a materializat cind am actionat, m-am inscris la primul curs. Cu adevărat viața mea s-a schimbat și asta au observat și cei din jur, așa cum spune Gabriel. Știu ca sunt la început de drum. Ma bucur foarte mult ca am găsit DRUMUL. Ma simt ca un copil care țopăie cind pe un picior cind pe altul cind se îndreaptă spre casa cu o punga plină cu cireșe in brațe. E o trăire minunata. Îți sunt recunoscătoare, Maestre!!! Fără nici o îndoiala, am sa continui sa aplic Învățăturile primite.”
Lucia Tudor

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏