Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or
In cadrul Webinarului „Cum sa ai Incredere in Tine” vei descoperi ce inseamna sa ai incredere in tine si cum sa iti construiesti aceasta incredere in tine, nu doar pentru a face fata provocarilor inerente ale vietii, ci si pentru a trai mai frumos si a evolua. 🙏
 

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
► Durata Webinar:
3h 25 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Multi oameni au conflicte interioare, se judeca, se critica, nu cred ca sunt suficient de buni sau se focalizeaza excesiv pe defectele lor. Nu stiu sa se aprecieze si nu stiu sa accepte aprecieri de la cei din jur. Nu au deloc incredere in ei insisi.
 
Daca esti si tu unul dintre ei, vreau sa-ti atrag atentia asupra faptului ca nu te ajuta la nimic sa nu ai incredere in tine. Mai mult, fara incredere in fortele proprii, nu vei avea nici puterea sa schimbi sau sa imbunatatesti acele lucruri care te nemultumesc la tine in prezent.
 
Un om increzator nu se lasa influentat si afectat de ceea ce spun cei din jurul sau, deoarece le priveste opiniile ca pe ceea ce sunt – niste simple opinii care, in schimb, nu reprezinta un adevar absolut in ceea ce-l priveste. Tocmai pentru ca isi cunoaste valoarea, este autentic, astfel incat actiunile sale nu vor fi izvorate din nevoia de validare, de aprobare, ci din Increderea de a se manifesta si exprima asa cum este, de a-si onora Fiinta si a-si urma Calea.
 
Daca tu ai incredere in tine, foarte putine lucruri din exterior iti vor mai putea tulbura calmul, stabilitatea si pacea interioara. Nimic nu te va mai putea face sa te indoiesti de tine.
 
Aplicand invatatura din acest webinar, vei avea suficienta Incredere in Tine astfel incat sa crezi in abilitatile si capacitatile tale de a te adapta vietii in continua schimbare, stiind ca vei putea depasi orice fel de situatie provocatoare. 
 
In cadrul Webinarului „Cum sa ai Incredere in Tine” vei descoperi:
 
 • Cele 2 Constientizari necesare pentru Trezirea din starea de neincredere
 • Cum ne vedem pe noi insine in „oglinda”
 • Principalele Etape si Evenimente de Viata care ne-au format Perceptia despre noi
 • Ce inseamna sa ai Incredere in Tine
 • Care sunt cele 2 extreme nesanatoase ale Iincrederii, pe care sa le eviti
 • De ce atat de multi oameni nu au incredere in ei
 • 9 Motive pentru care ai de-a face cu neincrederea in tine
 • 9 Metode de Crestere a Incredetii in Tine insuti
 • Exercitiu de Proiectie Mentala pentru Cresterea Increderii
 • Metoda Practica de Lucru in 6 Etape prin care sa iti Cresti Nivelul de Incredere in Tine
 • Actiuni Esentiale pe care sa le faci in Viata cotidiana pentru Aparitia si Pastrarea Increderii in tine
 • Cauzele Fundamentale ale Increderii si Lipsei de Incredere in Tine

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Sunt foarte bucuros și recunoscător ca am luat parte și la acest curs minunat, recunosc si mărturisesc ca dupa participarea la acest curs am obtinut mult mai multă claritate și încredere. Mutumesc din suflet Maestrului Gabriel pentru toată învățătura autentica care ne învață cum sa fim mai responsabili in acțiunile făcute de zi cu zi pentru a trăi mai bine și mai fericiti cu noi și cu toți ceilalți.”
~ Tony Roman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Maestrul Gabriel Manolache, prin daruirea, blandetea si rabdarea cu care ne-a transmis aceste nepretuite invataturi autentice si practici mi-a adus o imensa claritate si incredere in viata. A fost un privilegiu sa particip la acest curs si nu am cuvinte sa-mi exprim recunostinta fata de acest Om Minunat care mi-a schimbat viata benefic. M-am redescoperit, mi-am recapatat increderea in mine, am aflat cine sunt eu cea autentica, fara tipare si limitari. Multumesc cu recunostinta Maestrului Gabriel!” ~
Camelia Marcu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Sunt recunoscătoare pentru învățăturile pe care le-am primit de la un Om și un Maestru cu totul deosebit. Parcurgerea acestui curs m-a ajutat și învățat să mă cunosc mai bine, să înțeleg că puterea este la mine, că sunt creatoarea propriei mele vieți, să gândesc cu propria mea minte și că trebuie să fiu conștientă în fiecare moment la alegerile pe care le fac. Punând în practică invatatura am avut parte de mai multă încredere, liniște, împlinire, claritate, bucurie și înțelegere în comuniunea cu ceilalți și cu mine însămi.
” ~ Mihaela Doloca

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„In fiecare zi imi exprim recunostinta pentru invataturile primite. De acum nu mai las pe nimeni sa ma faca vinovata pentru ceva ce traieste acea persoana, la fel cum nici eu nu mai caut vinovati in exterior. Aleg sa nu ma plang si sa-mi canalizez toata atentia spre a gasi solutii la orice situatie apare in fata mea. Reusesc din ce in ce mai des sa ma controlez, sa analizez in gand variantele de posibilitati ce s-ar putea declansa din cuvintele mele daca ar fi rostite intr-un fel sau altul. E incredibil ce mare diferenta face. Multumesc cu recunostinta Gabriel!”
~ Dana Stupar

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

100 EUR

Activarea Energiei Interioare

100 EUR

Cum sa scapi de mentalitatea de victima

100 EUR

Iarta si Mergi mai Departe