Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Webinar Online in care descoperi invataturi valoroase si usor de pus in practica in propria viata despre: „Importanta si Sensul Iesirii din Zona de Confort”. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3h 08 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Toata lumea iti sugereaza sa parasesti zona de confort. Uneori si tu stii ca trebuie sa faci asta pentru a putea trece la urmatorul nivel, fie ca vorbim despre viata personala, fie ca vorbim despre cea profesionala.

Insa ce presupune mai concret, acest lucru? Ce este „Zona de Confort”? Cum se iese din ea? Si oare intotdeauna ar trebui sa parasim „Zona de Confort”? O avem cu totii? Cum se formeaza ea? Dar cauzele ei care sunt?

La aceste intrebari vei gasi raspunsuri in cadrul Webinarului Live Transformational: „Importanta si Sensul Iesirii din Zona de Confort”.

Zona de confort se refera la modul tau obisnuit de functionare, la maniera repetitiva in care te comporti in situatiile din viata ta de zi cu zi. Acest comportament bazat pe zona de confort, nu este intotdeauna in acord cu ceea ce se petrece in prezent, ci are mai degraba legatura cu experientele tale din trecut, care te-au conditionat sa te comporti in anumite moduri. De aceea, este in acord cu trecutul, si nu cu ceea ce-ti doresti tu de la viata in prezent. 

Cand esti in zona de confort, iti ignori prioritatile, nu-ti implinesti nevoile si iti neglijezi obiectivele, ramanand ancorat intr-un trecut unde totul pare sigur si cunoscut.

Daca nu esti constient de prezenta zonei tale de confort, nu ai cum sa evoluezi, nu ai cum sa te imbunatatesti.

Poti sa te dezvolti doar daca esti dispus sa iti cunosti si sa iti depasesti constient limitele, sa fii dispus sa te simti temporar inconfortabil atunci cand faci ceva nou si sa continui pana cand te obisnuiesti cu acel nou, pentru ca Stii ca este Benefic pentru Tine.

In cadrul Webinarului “Importanta si Sensul Iesirii din Zona de Confort” vei descoperi:

 • Cum se Formeaza si unde se Afla „Zona de Confort”;
 • Avantajele si Dezavantajele „Automatizarilor” noastre;
 • Tipurile de „Pilot Automat”;
 • 2 Efecte Negative Majore ale „Zonei de Confort”;
 • Cauza „Zonei de Confort”;
 • Metoda de Iesire din „Zona (Mentala) de Confort”;
 • Descoperi Capacitatile de Reglare Automata;
 • Cum sa ne Pozitionam Sanatos intre Curaj si „Zona de Confort”;
 • Sensul Iesirii din „Zona de Confort”;
 • Intelepciunea Originara de la Baza Automatizarii;
 • Meditatia de Curatare prin Lumina ~ cu Multiple Beneficii pentru Toate Aspectele Fiintei Umane: Fizic, Energetic, Emotional, Mental si Spiritual;
 • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Sunt recunoscatoare si multumesc pentru invatatura valoroasa transmisa cu multa bucurie si generozitate. Multumesc de asemenea comunitatii frumoase care s-a format in jurul cursurilor tale, e o bucurie de fiecare data sa ne reintalnim, sa vad ca suntem mai multi care vrem sa crestem, sa fim mai buni, sa ducem mai departe lumina care se face in noi, in urma constientizarilor primite din invatatura transmisa de tine! Multumesc!”
~ Luminita R.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumim Gabriel pentru ca prin ceea ce ai transmis către noi, ai deschis o usa spre transformarea noastra. Ne-ai facut sa conștientizăm dorinta de a fi fericiti…si de a face actiuni in acest sens.”
~ Valeria Blaj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„M-am gȃndit cǎ eu nu mi-am exprimat recunoștinta pe mǎsura bucuriei pe care tu o aduci și ai adus-o ȋn viața mea prin toate ȋnvǎțǎturile autentice din care m-ai fǎcut sǎ ȋnțeleg cǎ ȋn final totul se reduce la un lucru simplu: sa fiu un om bun.
Şi viața va deveni bunǎ. Pentru mine și pentru cei din jur.
Niciodata nu ți-am spus, dar pentru mine ești ca un șerpaș. Omul care carǎ poverile altor oameni. Omul care ghideaza. Omul care ȋnsoțeste alte persoane de-al lungul unei cǎlǎtorii grele pentru ca acestea sa ajungǎ la destinație ȋn siguranțǎ. Recunostințǎ Gabriel pentru toatǎ frumusețea pe care ai adus-o ȋn viața mea.” 
~ Vica H.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumesc cu multa recunostinta Gabriel Manolache pentru ca ai adus lumina si claritate in viata mea. 🙏
~ Violeta Xenaki

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏