Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Sursa fundamentala a Fericirii noastre este Pacea InterioaraIn cadrul Webinarului „Cum poti atinge si pastra Pacea Interioara” descoperi Invataturi Autentice despre Constructia Pacii Interioare si parcurgi pasi decisivi din Minunata Calatorie Interioara, pe care orice Om ar trebui sa o prioritizeze, daca vrea sa atinga Impacarea si Fericirea in Viata. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

 • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
 • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 3h 40 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata.
 

───────༺༻───────

Oricine stie ca Pacea Interioara este extrem de valoroasa. Insa nu oricine stie ca: Pacea Interioara se poate construi numai din interior si numai de catre noi insine”.

La fel ca o constructie din lumea exterioara, Pacea Interioara e un Proces de asamblare „caramida cu caramida”. O casa, daca nu stii tu sa o faci, o poate construi altcineva pentru tine, apoi tu te muti in ea si spui ca este a ta.

Insa, in interiorul fiintei tale, nu poti pune pe altcineva sa iti construiasca Pacea Interioara. Dar poti invata cum sa o atingi si apoi sa o mentii tu insuti, facand actiunile potrivite. Nu trebuie decat sa le cunosti si sa le pui in aplicare, pentru a-ti construi propria Pace Interioara.

Viata ta se transforma in momentul in care incepi sa crezi ca da, poti sa ai control asupra starilor tale interioare, si incepi sa actionezi. Sta in Puterea ta, Om Bun!

Invatatura Autentica despre Constructia Pacii Interioare cuprinde urmatoarele subiecte (si nu numai):

 • Cum sa iti prioritizezi Pacea Interioara;
 • Cele 2 variante de definire a Pacii Interioare;
 • Metoda Preliminara de pregatire a „Constructiei”;
 • Cum se face „Fundatia” si care sunt Etapele sale;
 • 3 Adevaruri Valoroase ale Pacii Interioare;
 • Corelatia Profunda dintre „Cele 3 Inseparabile”;
 • 8 + 3 Recomandari aplicabile in Viata de zi cu zi;
 • Descopera un Mare Adevar Ignorat despre Fiinta Umana;
 • Meditatia Pacii Interioare cu multiple beneficii pentru toate aspectele fiintei umane: Fizic, Energetic, Emotional, Mental si Spiritual;
 • Recomandarea Finala despre ce este de facut de acolo de unde se afla fiecare in viata sa;
 • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Recunostinta pentru ca ne inveti cum sa practicam Pacea!
🙏 Multumesc tuturor colegilor pentru prezenta la acest webinar si felicit pe fiecare in parte pentru **simtul olfactiv** nealterat. Observ ca ti-am simtit cu totii Parfumul Pacii pe care o practici, acesta fiind motivul principal pentru care am ales sa te urmam pe Cale! 🙏 ~ Marius R.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Vă sunt profund recunoscătoare. Este exact ce am experimentat si ceea ce simt acum. Cuvintele ne ajută să ne exprimăm dar dincolo de ele există ceva ce poate fi doar simțit. A mă cunoaște pe mine este poarta către cunoasterea adevăratatei noastre naturi, din experiența mea de până acum. Mulțumesc că sunt in viață, că pot simți, că pot practica ceea ce Gabriel cu adevărată maiestirie m-a indrumat. Cel mai benefic în viața mea de acum si pentru cele viitoare, este intalnirea cu Maestrul si învățătura. Lumină, fericire, împlinire.
🙏” ~ Angelica B.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Gabriel Manolache, dupa parerea mea, este cel mai complet, cel mai rational si intelept coach, un OM care cunoaste disciplina mintii si are toata intelepciunea necesara unei vieti implinite. Este un reper real in aceste vremuri, in care oamenii sunt asaltati de tot felul de vanzatori de iluzii si miracole, cei care muta liberul arbitru si responsabilitatea vietii personale, undeva in afara, instaurand ideea ca doar ni se da sau nu, in mod fatal sau mistic…. totul se rezuma la a cere, ca si cand ce facem si ce constuim in viata noastra este deja dinainte stabilit sau si mai rau, rodul intamplarii sau al ,,conspiratiei” universului, ca si cand rolul nostru in proporia noastra viata ar fi unul pasiv
” ~ Sonia C.

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta!