Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Seminar Online Transformational in care descoperi cum sa te eliberezi de Frica de parerea celorlalti pentru a trai Viata cu adevarat Liber. 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Seminar: 3h 30min
► Valabilitate: Inregistrarea seminarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 
───────༺༻───────
 
Frica de a fi judecat de ceilalti te tine in loc, nu te lasa sa te dezvolti, sa evoluezi si sa traiesti o viata implinita. Cand ai aceasta Frica, de multe ori poti ajunge sa faci compromisuri si alegeri care nu te reprezinta si nu sunt in beneficiul tau, in acest mod facandu-ti tie insuti un mare deserviciu.
 
In cadrul Seminarului „Cum sa depasesti Frica de parerea celorlalti” vei intelege impactul major pe care il are in viata ta aceasta Frica de „gura lumii” –  care, de cele mai multe ori, functioneaza ca un Program Automat al Subconstientului.
 
In plus, vei descoperi Metode Concrete despre cum sa contracarezi influenta nociva a acestui program asupra vietii tale.
 
Este normal ca ceilalti sa aiba opinii proprii, care pot fi diferite de ale noastre. Insa atunci cand avem tendinta de a obtine aprobarea celor din jur in tot ceea ce intreprindem, de a cauta in mod repetitiv recunoasterea si validarea celorlalti, nu ne aflam intr-o situatie prea benefica.
 
Aceasta situatie poate atinge punctul in care oamenii, desi sunt adulti din punct de vedere fizic, ajung sa fie dependenti de parerea celorlalti si devin incapabili sa isi valideze singuri propriile decizii. 
 

Ceea ce face posibila schimbarea in bine este faptul ca aceste pareri sunt foarte subiective, nu sunt neaparat reale. Convingerile negative si indoielile prin care ne auto-limitam se bazeaza, de obicei, pe informatii false si impresii pe care le-am preluat de la altii si le-am acceptat ca fiind adevarate. Am devenit astfel oameni condusi de Frica si Indoiala, mai degraba decat de Incredere, Curaj si Asumarea Responsabilitatii pentru propria Viata. 

Printr-o schimbare deliberata, poti inlocui aceste convingeri limitative cu ganduri eliberatoare. In momentul in care iti schimbi convingerile in legatura cu un anumit aspect al vietii, modul de gandire, atitudinea interioara, comportamentul si toate rezultatele de viata se schimba. Viata ta se schimba in Bine.

In cadrul acestui Seminar Online vei descoperi:

  • Cauzele Fricii de parerea celorlalti
  • Obstacole care pot aparea in incercarea de a depasi Frica de „gura lumii”
  • Distinctia Esentiala care te va ajuta sa-ti depasesti Convingerile Limitative legate de Frica de parerea celorlalti
  • Recomandari Practice pentru a Elimina Frica de parerea celorlalti care te impiedica sa traiesti Liber
  • Meditatie de Curatare ~ cu Multiple Beneficii pentru Toate Aspectele Fiintei Umane: Fizic, Energetic, Emotional, Mental si Spiritual;
  • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

Cand renunti la Frica de parerea celorlalti, incepi sa-ti traiesti Viata cu adevarat Liber, construindu-ti astfel propria Fericire.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc cu recunostinta Maestrului meu drag pentru tot ce am invatat si integrat in viața mea devenind astfel un Om Mai Bun. Mulțumesc cu recunoștință tuturor celor care au ajutat că această cunoaștere să ajungă la mine, colegilor și tuturor vă mulțumesc pentru că ați venit in viața mea. Doresc deci tuturor un An Nou bun si plin de noi Învățături benefice pentru noi și toate ființele simțitoare și astfel sub ghidarea Maestrului nostru să devenim toți altruisti și să creem împreună o lume mai bună.”
Violeta Xenaki

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumesc cu Recunoștința Maestre Gabriel pentru toate învățăturile care mi le-ați pus în mâini. Le prețuiesc nespus si va sunt recunoscătoare. Azi sunt deja eliberată de suferință și am pășit deja într-o nouă viață. Mulțumesc.”
Iuliana Karacsony

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Multumesc din tot sufletul pentru privilegiul de a intalni un asemenea OM pe drumul vietii. Multumesc din toata inima pentru invataturile, rabdarea, bunatatea si timpul oferite cu atata dedicatie! Multumesc ca am sansa sa urmez nu doar invataturile, ci si un adevarat exemplu de viata care m-a inspirat de la inceput prin calm, cunoastere, bunatate si intelepciune.
Iti doresc din toata inima fericire, ani multi si sanatosi de viata si fie ca nepretuitele invataturi sa imbunatateasca viata cat mai multor oameni! Multumesc, Invatator drag!” 🙏
Simona Irimia

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare seminar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏