Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or

Webinar Online de Meditatie si Invataturi Autentice cu tema: „Curatarea si Purificarea Semnalelor Negative”! 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Webinar: 2h 45 min
► Valabilitate: Inregistrarea webinarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Pe langa meditatia de concentrare pe care o predau doar in cadrul cursului despre Meditatia Autentica, folosesc adesea in lucrul cu oamenii si Meditatii Terapeutice, cu multiple beneficii pentru toate aspectele fiintei umane: fizic, energetic, emotional, mental si spiritual.
 
Acest webinar are in prim-plan o astfel de Meditatie Terapeutica ghidata, foarte puternica pentru disiparea semnalelor negative de la nivelul subconstientului. Tehnica a fost conceputa ca instrument de curatare si purificare, pentru cei care o practica.
 
Campurile de semnale dau calitatea energiei din jurul nostru, iar noi participam la ele, de regula, inconstient. Cand exersam meditatia impreuna in acelasi timp se creeaza un „camp comun de practica” . Acesta favorizeaza expasiunea starii de constiinta prin sustinerea subtila oferita de Invatator si prin cumulul Intentiei benefice a practicantilor.
 

Astfel se creeaza o Energie foarte benefica ce poate dizolva blocajele si semnalele negative acumulate de-a lungul anilor, prin diferite experiente de viata.

Alaturi de meditatie, Invataturile Autentice impartasite in acest webinar iti vor deschide Mintea catre intelegerea Vietii asa cum se manifesta ea prin tot ceea ce exista, inclusiv prin noi insine. Invataturile nu sunt „rupte” de realitatea in care traim si nu reprezinta doar o simpla filozofie. Ci sunt foarte practice si le poti adopta in viata ta de zi cu zi, cu efecte benefice care pot fi usor observate.

Relatiile mai bune cu cei din jur, imbunatatirea sanatatii, calmarea mintii, implinirea sufleteasca si cresterea calitatii experientelor de viata in general, sunt doar cateva astfel de Rezultate
 

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Acum doi ani am inteles ca cea mai buna investitie in viata este in tine insati. Este ceva ce nu-ti poate lua nimeni si te ajuta foarte mult sa-ti faci viata mai frumoasa si mai buna. L-am vazut pe maestrul Gabriel la Canal 33 si m-a impresionat linistea si lumina de pe chipul lui, apoi faptul ca isi alege cu mare atentie cuvintele. Am inceput sa-l urmareasc pe YouTube, m-am abonat la Newsletter si astfel am ajuns sa il cunosc mai bine. Eu fiind o persoana mai repezita si agitata am simtit ca prin meditatie voi dobandi acel calm pe care cred ca si-l doresc cei mai multi oameni. Ii multumesc cu recunostinta Maestrului Gabriel pentru tot ce ne-a impartasit cu rabdare si multa daruire, raspunzand tuturor intrebarilor si nelamuririlor noastre si tuturor colegilor din grup pentru energia creata.🙏
Delia Stanca

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„In primul rind nu am cuvinte potrivite pentru a-mi arata cu adevarat recunostinta pentru invataturile primite. Sunteti un maestru in adevaratul sens al cuvintului. Cel putin in ceea ce ma priveste, imi doresc sa va calc pe urme. Pacea si calmul si relaxarea pe care mi-ati transmis-o sunt de nepretuit. Pastrind in gind maestrul si aplicind zilnic invataturile sale, am reusit in scurta perioada de practica sa fac cunostinta cu calmul, relaxarea si linistea interioara.”
Elena C

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Traversez o perioada foarte aglomerata la firma, cu ore multe petrecute in fata calculatorului 12-14 zilnic, 7 zile pe saptamana – iar meditatiile efectuate cu regularitate imi sunt de folos nu doar pentru linistirea mintii si concentrarea mult mai usoara. Fac sport de trei ori pe saptamana, dar contracturile muschilor din jurul omoplatului, generate de pozitia de cele mai multe ori incorecta, pastrata ore multe zilnic par sa nu cedeze cu sport. Dupa cateva zile de practica a meditatiei, cu aducerea energiei in zona contractata, si relaxarea constienta a zonei, m-am trezit astazi fara dureri. Este absolut fabulos sa pot munci cu placere, cu mintea linistita si cu corpul relaxat, fara durere. Multumesc, Maestre!” 🙏
Mihaela B.

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏