Pret
100,00 EUR
Inscrie-te acum
or
Seminar Online Transformational in care (re)descoperi cum sa traiesti in Bucurie. 🙏
 

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
Durata Seminar: 3h 17min
► Valabilitate: Inregistrarea seminarului este disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

Din cauza programelor mentale pe care le-ai acceptat in mintea ta de-a lungul timpului, este foarte posibil ca in prezent, sa nu mai simti bucuria de a trai.

Desi traiesti in conditii de viata favorabile, simti ca nu prea mai poti sa te bucuri si experimentezi in schimb apatia, plictiseala, nemultumirea, tristetea si ingrijorarea, actionand inconstient ca propriul tau dusman. Faci asta nu pentru ca vrei, ci pentru ca acum nu stii sau ai uitat ca se poate si altfel.

Insa, Bucuria poate deveni o stare care sa ne insoteasca mereu, daca ne reamintim cum sa o cultivam in noi insine si daca acceptam si credem ca este posibil sa devina un mod de viata, fara a depinde in mod necesar de o reusita exterioara.

In cadrul acestui Seminar vei descoperi:

  • Invaturi despre Bucurie ca Stare Energetica, Fzica si Spirituala
  • Ce sa faci cand nu mai stii cum sa te mai Bucuri de Viata
  • Meditatie Terapeutica: Meditatia Bucuriei
  • Metode Practice de a readuce Bucuria in Viata ta
  • Sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

Om Bun, te-ai nascut cu capacitatea de a te bucura ca stare interioara din care sa percepi viata. O ai si acum! Este esential sa iti reamintesti ca ai inca aceasta capacitate si e la fel de naturala ca aceea de a respira.

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Ma bucur și sunt binecuvântata ca am putut primi aceste Învățături Autentice de la maestrul nostru Gabriel Manolache. Pot spune ca efectele sunt deja vizibile: in relațiile cu ceilalți care s-au îmbunătățit mult schimbându mi Eu perspectiva înțelegerii lucrurilor deci schimbându-ma EU, iar acest EU începe sa fie mai mic iar viața mai frumoasa mai luminoasa.
As vrea cât mai mulți oameni sa ajungă la aceste învățături înțelepțe astfel fiind scutiți de multă suferința (și eu as fi fost scutita cu înțelegerea de Acum). Recomand din tot sufletul meu aceste cursuri transformationale care într-adevăr îți schimba viața in bine!
Fanica Gherghi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Faptul ca am putut sa imi generez bucuria in mod intenționat a fost pur și simplu Woow! Multumesc Gabriel Manolache pentru răbdarea și toate lecțiile pe care ni le-ai impartasit! Ai dat 100% din ceea ce știi si ceea ce esti pentru îmbunătățirea tuturor practicanților din curs. Mulțumesc cu recunostinta!”
Monica C.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Este o bucurie că am luat parte la un asemenea curs, a fost o călătorie extraordinară. Sunt recunoscătoare pentru învățăturile pe care le-am primit de la un Om și un Maestru cu totul deosebit. Punând în practică temele primite am avut parte de mai multă încredere, liniște, împlinire, claritate, bucurie și înțelegere în comuniunea cu ceilalți și cu mine însămi.
Acum am înțeles într-adevăr că „Întâlnirea cu un Maestru este ca întalnirea cu un ocean.”
Mihaela D.

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare seminar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita seminarul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏