Pret
97,00 EUR
Inscrie-te acum
or

In cadrul Webinarului „Depaseste Tiparul Neputintei”, vei descoperi Potentialul Imens din Interiorul Tau si vei initia Procesul de Eliberare treptata de Blocajele si Limitarile Tiparului Neputintei – un tipar daunator ce provine in mare parte din experientele nefavorabile traite in trecut! 🙏

👉 Cumpara Acum: Te rog sa introduci o adresa de email valida in momentul in care faci plata, deoarece contul tau din platforma se creeaza automat pe baza adresei de email pe care o folosesti in momentul platii. Verifica, te rog, si in folderul Spam sau Promotions (daca folosesti Gmail).

Daca doresti sa faci plata prin Transfer Bancar sau ai nevoie de alte informatii, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag:

  • Telefon sau Mesaj Whatsapp: +4 0720 082 860 (Laura)
  • Sau trimite solicitarea ta pe adresa de email: officegabrielaum@gmail.com
DETALII:
► Durata Webinar: 3h 23 min

► Valabilitate: Inregistrarea webinarului va fi disponibila in contul tau pentru o perioada de 1 an de la data achizitionarii. 
► Acces: Daca te-ai inscris deja, intra in CONTUL MEU si autentifica-te cu adresa de email si parola pe care ai primit-o pe email cand ai facut plata. 
 

───────༺༻───────

In momentul in care oamenii se confrunta cu necazuri, cu dificultati, cu obstacole care par de netrecut, cand deja se simt coplesiti de acestea, in cazul multora dintre ei, apare Sentimentul Neputintei, urmat de resemnare sau frustrare. Prinsi in tumultul vietii de zi cu zi, ajung sa nu acorde prea multa importanta acestor limitari si merg inainte asa, pana cand au senzatia ca nu mai pot face nimic, ca asa le-a fost „soarta”.

Orice actiune prin repetare devine un tipar din ce in mai profund, pana cand ajunge un fel de obisnuinta foarte adanca.

Prin repetare, tiparele – in particular cele negative, devin un mod de viata si atunci omul intra intr-un fel de ritm hipnotic, care se permanentizeaza, iar viata sa pare ca este traita pe „pilot automat”.

Neputinta apare atunci cand cineva se simte neajutorat in legatura cu o situatie si crede ca nu exista nicio speranta pentru a o depasi. Vestea Buna este ca aceasta neputinta poate fi depasita. Ea poate fi „dezvatata”!

Este important sa incepem sa devenim constienti de Tiparele Mentale Negative si de anumite experiente din trecut, care ne-au conditionat sa ne comportam in moduri uneori daunatoare si, treptat, sa le eliminam.

Obstacolele care te opresc din a realiza ce iti doresti si din a deveni ce vrei, e foarte posibil sa fie generate de aceasta Stare de Neputinta, care te cuprinde atunci cand ai de-a face cu unele persoane sau situatii. 

In cadrul Webinarului „Depaseste Tiparul Neputintei” vei descoperi Potentialul Imens din Interiorul Tau si vei initia Procesul de Eliberare treptata de Blocajele si Limitarile Tiparului Neputintei ce provine din experientele nefavorabile traite in trecut. 

Vei primi 11+ Recomandari Practice cu ajutorul carora vei putea realiza Schimbarile dorite in Viata ta, pentru a trai Liber de fricile si barierele care iti blocheaza Evolutia.

In afara de aceasta Cunoastere, vei avea Oportunitatea de a face o Meditatie Ghidata de mine, alaturi si de alti oameni buni care au aceleasi preocupari benefice, numita Meditatia Cresterii Puterii Interioare

CE SPUN FOSTII CURSANTI:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Gabriel, inca odata recunostinta pentru pacea pe care o aduci de fiecare data in viata mea. Oricat de greu imi este in viata, stiu ca acolo esti tu, si daca am nevoie de sprijin, in tolba ta plina de intelepciune se afla rezolvarea frumoasa a multor situatii neplacute, de altfel trecatoare. Trebuie doar curajul de a bate la usa ta, pentru ca de-a lungul timpului, ne-ai aratat, noua, tuturor cursantilor, disponibilitatea ta de a ajuta pe cel ce se vrea ajutat. Recunostinta Gabriel!”
~ Cristina H.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„In primul rind nu am cuvinte potrivite pentru a-mi arata cu adevarat recunostinta pentru invataturile primite. Sunteti un maestru in adevaratul sens al cuvintului. Cel putin in ceea ce ma privestei, imi doresc sa va calc pe urme. Pacea si calmul si relaxarea pe care mi-ati transmis-o sunt de nepretuit. Pastrind in gind maestrul si aplicind zilnic invataturile sale, am reusit in scurta perioada de practica sa fac cunostinta cu calmul, relaxarea si linistea interioara.” ~ Elena C.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Mulțumesc din suflet Maestre, cursurile la care am participat mi-au transformat complet viața, rezultatele pot spune că au fost miraculoase și extraordinare, nu m-aș fi gândit niciodată că intr-un singur an se pot face atât de multe lucruri minunate! Pot spune că acest an a făcut cât 5 ani sau poate chiar mai mult, nu am cuvinte să-mi exprim recunoștința, bucuria și fericirea pe care le simt Acum! Mulțumesc la bunul Dumnezeu pentru că Exiști în această viață și ne dăruiești din toată Cunoașterea ta! Toată aprecierea și respectul meu pentru tine Maestre Gabriel Manolache!
🙏” ~ Mihaela Doloca

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
„Am urmărit emisiunea “Viața Trăită Constient “ inca de la inceput, insa abia in 2021 am avut curajul sa ma inscriu la cursurile maestrului Gabriel. Am simtit ca e omul care imi poate da invatatura ce ma poate ghida pe drumul ce de mult timp il cautam. Cu adevărat viața mea s-a schimbat și asta au observat și cei din jur, așa cum spune Gabriel. Ma bucur foarte mult ca am găsit DRUMUL. E o trăire minunata. Îți sunt recunoscătoare, Maestre!!! Fără nici o îndoiala, am sa continui sa aplic Învățăturile primite.” ~
Lucia Tudor

DESPRE GABRIEL MANOLACHE:

Sunt Life & Mind Coach, Autor Online de Programe Educationale, Meditation Master, Specialist in Transformare Interioara, Nutritionist, Realizator al emisiunii TV Canal 33 – „Viata Traita Constient”.

Pana in prezent, am consiliat sute de oameni care au obtinut rezultate in depasirea traumelor, dificultatilor si suferintelor, in eliminarea diferitelor dependente auto-distructive, in eliberarea de limitari si tipare mentale negative, in imbunatatirea relatiilor personale si a rezultatelor profesionale, in cresterea increderii si a capacitatii de a lua decizii, redobandirea sanatatii si ghidarea pasilor pe calea autocunoasterii.

Cautand raspunsuri la marile intrebari ale existentei, mi-am inceput procesul de Transformare Interioara in urma cu mai bine de 16 ani si m-am tinut perseverent de „Cale”.

Astfel am studiat, am practicat si am calatorit in multe dintre locurile spirituale si energetice ale planetei, unde am primit invataturi de la mari maestri si invatatori din diferite traditii, oameni de stiinta si experti de top care m-au initiat si imputernicit sa duc invataturile autentice mai departe.

In ultimii 7 ani, am predat invataturile dobandite, in cadrul seminariilor si cursurilor online si offline, in sesiuni 1 la 1 de Coaching si Mentorat. Timp de 4 ani, am transmis saptamanal din aceasta cunoastere in cadrul emisiunilor televizate de la Canal 33 si continui sa o fac si pe toate canalele mele media.

Sunt deja mii de oameni care au avut rezultate foarte bune in acesti ani, aplicand invataturile si metodele practice pe care le-au primit prin intermediul meu.

Cred cu tarie ca oricine isi poate imbunatati viata si chiar schimba cursul existentei prin cunoastere adevarata, prin cresterea claritatii mentale, prin descoperirea puterilor interioare si prin deschiderea inimii. 

DREPTUL DE AUTOR 

Fara respectarea eticii, orice progres spiritual este imposibil! ~ Gabriel Manolache

Dreptul de autor pentru fiecare webinar apartine lui Gabriel Manolache si Pure Wisdom Academy.

Doar cei care achita evenimentul au dreptul sa il vada. Apreciez etica, integritatea si corectitudinea ta! 🙏

97 EUR

Recuperarea Energiei Blocate in Trecut